Bloggduell mellan Dessie och Foki

2010-11-10 / 17:10:00




Bloggduell mellan Dessie och Foki - Vem är din favorit?!
Desirée "Dessie" Nilsson är en ung bloggerska på 15 år som på mycket kort tid blivit riktigt stor i bloggarnas värld! Dessie bor i Stockholm och skriver om allt från sitt privatliv till kläder och mode! Hon gillar färgen rosa och medger själv att hon gillar att provocera och är medvetet kaxig på sin blogg! Förra sommaren kallade Katrin Zytomierska Dessie för en skitunge och sa att hon inte förstod hur bloggar som hennes kunde vara populära! Dessie har dock motbevisat detta med bravur då hennes blogg är fullproppad med besökare varje dag! Ta en titt på Dessies blogg här!

Anchisa "Foki" Wallström är en 18-årig bloggerska som är bosatt i Umeå. Trots att hon är en nykomling inom den populära bloggvärlden har hon redan vunnit hela tre(!) priser på Vecko Revyn Blog Awards 2009, bland annat priset "Årets Bloggare"! Hon blev en stjärna bland bloggarna så snabbt att vi inte hann blinka och hennes blogg är väldigt omtyckt! Foki är sällan i blåsvädret men en del har anklagat henne för att retuschera sina bilder... Jaja, hon har en riktigt cool och unik stil i alla fall! Spana in Fokis blogg här!

Ja, de båda tjejerna är riktigt populära och omtalade och vi vill veta vem av dem som är just din favorit?! Spana in deras bloggar och rösta här!

Rösta!

Vem är din favorit?

  
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: